Coneixes “Un país de llibre”?

untitled

Hui he rebut el número 62 de la revista Caràcters on apareix publicat un article on descric el fantàstic programa valencià “Un país de llibre”.

Coneixes “Un país de llibre”?
Una d’aquestes iniciatives ha estat Un país de llibre. Els Editors i Llibrers valencians, amb el suport de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, han posat en marxa aquest projecte, amb l’objectiu de crear una comunitat (virtual) de lectors en valencià i promoure la lectura a través dels mitjans de comunicació, els quals formen part constitutiva de les nostres vides. Aquest programa s’ha pogut realitzar, tot i les limitacions econòmiques, gràcies a la productora especialitzada en documentals interactius Barret Films i el seu desig de construir un nou model de televisió online. No obstant això, cal destacar que aquest programa hauria de ser oferit per una vertadera televisió publica valenciana, a la qual cosa no renuncien els promotors.

Un país de llibre és un espai televisiu de llibres valencians i en valencià que s’emet cada dijous a la seua pàgina web, així com en diverses televisions, en un horari establit. Consta de tretze capítols que començaren a emetre’s al novembre de 2012 i finalitzaran al mes de març de 2013. A més, disposa de Facebook i Twitter per difondre i donar a conéixer tot allò que es du a terme, com ara els tràilers dels programes futurs, els comentaris d’opinió del públic i, sobretot, els agraïments i les felicitacions que han rebut i continuen rebent per la necessitat que sent una part de la societat de l’àmbit lingüístic català de trobar programes d’aquest tipus. Jo mateixa vaig ser sabedora d’aquesta iniciativa a través del Facebook gràcies a Manel Romero, secretari tècnic a l’Associació d’Editors del País Valencià.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s