Setmana Lectora de Russafa

 

Dimarts 12 de novembre, TOTS els alumnes de 1r de batxillerat i jo vam participar en la Setmana Lectora de Russafa a l’Escola d’Artesans de València amb l’exposició d’una lectura augmentada.

L’obra que vam triar per a la lectura augmentada va ser La plaça del Diamant.  A partir de la creació de dues plataformes digitals Wix, els alumnes d’Humanitats i de Ciències encarregats del disseny van encabir tots els treballs dels alumnes (novel·la psicològica, monòleg interior, narrador, tipologia textual, temps verbals, símbols, personatges, temps i espai),  juntament amb les valoracions i el rànquing.

A més, i com a novetat, tres alumnes (Nerea, Jose i Javi) s’oferiren a representar els tres protagonistes: Natàlia, Quimet i el Sr Antoni i, amb l’ajuda d’ells, creàrem un relat digital. Cada alumne s’encarregà de representar un capítol amb una foto i una cita. El resultat va ser una versió conjunta d’aquesta novel·la canònica de la literatura catalana.

Durant l’exposició que vam dur a terme, algunes alumnes presentaren l’experiència i cridaren ordenadament els alumnes perquè explicaren als alumnes de 1r i 2n de batxillerat d’Artesans els seus respectius treballs. Finalment mostràrem el relat digital (que m’encanta) i els tres protagonistes es presentaren en primera persona a partir de la descripció que havien portat a terme els seus companys.

Crec que per poder gaudir-ho i comprovar com són d’artistes els meus alumnes, el millor és entrar a les plataformes on podreu trobar els treballs i també el relat digital.

 
 
 

DSCF1081

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s