Diploma de Cultura, Lectura i LIJ avant! Molt bona marxa

Ja fa més d’un mes des que va començar el Diploma i cada dia que passa aprenc coses noves que em motiven a aprendre noves.

He de donar les gràcies en primer lloc a Gemma Lluch per compartir amb mi la codirecció, a l’equip de l’Adeit (a Carmen i Maite sobretot) per la seua ajuda tècnica i administrativa, als professors especialistes del País Valencià, Catalunya i les Illes Balears que són “molt complidors” i, sobretot, a aquells alumnes que m’estan fent gaudir encara més de la lectura.

Al Diploma compartim interessos, dubtes i ganes! La retroalimentació que hi ha és brutal. Disposem de bibliotecaris veterans, docents amb gran experiència, futurs docents amb moltíssimes ganes, professors universitaris, logopedes i, fins i tot, un cap d’estudi de l’EOI. Imagineu-vos 🙂

Aquesta intervenció al fòrum ens va fer sentir-nos satisfetes, molt satisfetes:

Bona nit,

Acabe de realitzar el primer qüestionari i durant aquesta setmana realitzaré el segon i la tasca de les dues opcions. Simplement felicitar per tota la informació que esteu donant, la veritat és que m’he quedat al·lucinat amb la quantitat d’informació que hi ha sobretot pel que fa als blocs (ja he començat a seguir un parell)

Una salutació.

 

Logo de prueba


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s